Yanıtlar
12 yanıt1.8 benzinli otomatik araçlarda dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? 230.000 km 2003 Tmodel
1.8 kompressörlerde ilk etapta zincir durumunu ve vanosların dişlerini kontrol etmelisiniz, sonrasında vanos manyetiklerinden kablo demetine yağ bastığından dolayı beyne kadar yağ gidebiliyor buna bakmalısınız varsa araya ek soket takılıp bu durum çözülmesi gerekir. Karter havalandırma hortumlarında zaman bağlı yırtılmalar oluyor veya valf görevini yapamaz hale geliyor zengin fakir karışım gibi arıza kodları vermeye başlar.
Eyvallah çok teşekkür ederim
5g tronic çok dayanıklı tork konvertörlü şanzımandır yağın ne zaman değiştirildiğini bilmiyorsanız değiştirmenizi öneririm. Bu araçların sakin kullanım ve düzgün bakım ile çok uzun km ler yapacağına inanıyorum
Rica ederim 😊
Araç şuan otoparkta bekliyor ben 4.sahibiyim ilk sahibine kadar ulaşabileceğim bir şekilde ama plakalandırıldığı zaman direkt bakıma girecek
Komple bakıma girecek bütün sıvı bakımları filtreleri değişecek yapacak kişide yıllardır Mercedes’te çalışmış tamirci bir arkadaşım
Bilen birinin bakacak olması çok iyi, motor mekanik parçalarda da sıkıntı yaşamazsınız bu araçta her parçası bulunuyor ve fiyatları çok yüksek değil
Parça konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten aracın kendi memleketindeyiz zaten
Amacımda aracı en son bu hale getirmek bi pasta cila bir jant tamamdır zaten