Yanıtlar
4 yanıt1.500 gibi bir bütçe ile f30 önerirmisiniz yada w204 F30 da hangi model ve hangi motor kodu olması lazım W204 de 5g mi 7g mi Yada 2.18 i ler hakkında ne düşünüyorsun yardımcı olursanız sevinirim Farklı araç önerilerinede açığım
Zamanında tüm seçeneklere bakmış birisi olarak f30 alınır şuandada kullanıyorum hissi çok farklı yeni olsun ve paket dolu olsunsa 318 bakardım motor yürüyen önemliyse 2.0 f30 bakardım 218i de çok güzel olur zaten b38 motorun kronikleri her yerde yazar kötü bir motor değildir ya da dediğim gibi n20 motor araç bakacaksınız baktığınız araçlar zaten fiyat performans fayda olarak güzel araçlar
f30 da çok motor seçeneği var. 136 beygirlik ilk versiyon n13 ler (316i idi sanırım) sonradan 320i ed oldu 170 hp oldu. bu motor esasında belli başlı şeyleri orijinal olarak değiştirdiğinde sorunsuzdur. piyasada çok olan bir araba olduğu için problemleri artık çok biliniyor ve çözülüyor. külbütör kapağı turbo vs. 318i de turbo çatlatıyor. 320i n20 motorun da bazı problemleri var. ama temizini alır biraz para harcarsan mis gibi binersin. ha bana kalırsa tertemiz bir C180 W204 alır binerim :)
5g mi 7g mi sorusuna ise şöyle cevap vereyim makyajda gelen 7g daha teknılojik olduğu için biraz daha güncel. sorunsuzluk açısından ikisi de aynı tip şanzumanlar zaten. alacağın arabanın hangisi olduğu pek önemli değil yani :) ama 1.5 milyon bütçe varsa makyajlı W204 gelir onlsr da zaten 7 G ile geliyor.( zaten makyajlıyı öneriririm araç makyajla beraber büyük bir level atlıyor) M271 motor temelinde geliyor C180-C200-C220 ler ve son derece sorunsuz bir motor. Kompresörlü ya da turbo fark etmez.