Foruma dön
Sohbet6 yanıt

600bin civarında otomatik araç önerileri

Yanıtlar

6 yanıt
Konu Sahibi

merhaba, 600-700bin civarında tam otomatik araç arıyoruz. aklımızda aveo 1.4LT ya da LTZ, opel corsa 1.4 twinport gibi araçlar var. sizler neler önerirsiniz?

Bence General Motors ile bağlantılı olan tüm araçlardan uzak durun derim. Opel-Chevrolet gibi. Bu araçların tipi çok yeni duruyor hoşunuza gidiyor fakat piyasası çok sıkıntılı. Piyasa hızlıyken bile bu araçlar nazlı gidiyordu piyasa durgunlaştığından beri artık bu araçların alım satımı neredeyse hiç gerçekleşmiyor. Ayrıca parça, usta bulmak zor. Bence Ford Fiesta, VW Polo, Hyundai İ20, Renault Clio tarzı araçlar baksanız daha makul gibi. Daha güvenli seçimler.

aslında aklımızda ilk başta clio vardı fakat bütçemizin yettiği clio 3’lerde robotize şanzımandan dolaylı vazgeçtik. işin aslında kolay satılsın diye bir amacım yok çünkü finansmanı kendim sağlamıyorum. araç alayım diye bana verilen bir finansman var. yeter ki olabildiğince keyif alabileceğim en azından 3-5 sene rahatlıkla sorunsuz kullanabileceğim bir araç arıyorum.

Audi a3 1.6 tiptronik şanzımanlı olanını tavsiye ederim 2 sene bindim sıfır masraf bakımlısını bulursanız sorunsuzdur. Aveo corsa falan o tenekelerle uğraşmayın

Beklenmeyen bir hata oluştu. Yenile×