Foruma dön
Sohbet5 yanıt

500-600 bütçe keyifli bir otomobil

Yanıtlar

5 yanıt
Konu Sahibi

Merhabalar, Daha önceden sahip olduğum araçları aşağıya yazdım. Şu an bütçem biraz sıkıntılı olduğu için bu bütçelere keyif alabileceğim pek kroniği olmayan ve satmak istediğimde satabileceğim piyasası biraz daha hızlı araç arıyorum tavsiyelerinize açığım. Sedan, hatchback, suv farketmez Daha önceden sahip olduklarım; Honda Prelüde 2.3 manuel Subaru İmpreza 2.0 manuel Subaru Forester 2.0xt otomatik Subaru Legacy 2.0 otomatik

Keyif derken performanstan keyif alıyorsunuz sanırım. Buraya yazdığınız araçların hiçbirinin ikinci el piyasası hızlı değil. Yazdığınız arabaların hepsi sağlam ve keyifli araçlar. Maalesef ülkemizde alınıp satılmıyor pek. Donanım olarak honda biraz daha öndedir diye düşünüyorum. Fakat ben bunların arasında illaki birini alacak olsam muhtemelen son kararım impreza olurdu.

Vag grubu 1.9 TDI’ları piyasası hızlı sürüşü keyifli kroniği yok. Özellikle 115-130-150 Hp’lik, 6 ileri vitesli modellerine denk getirirseniz tadından yenmez. Yazılıma da müsait. Seat Skoda Vw Audi 1996 2004 arası çoğu ufak modellerden tutun sedan, sw’lere kadar seçenekleri mevcut.

Bu fiyatlara bana göre alınabilecek en keyifli araba Mitsubishi Lancer x kasa 1.5 ya da 1.8 arabanın segmentinin dibidir çok araba bindim ama segmentinde gerçekten tek zaten hep Japon kıllanmışsın imprezza binmişsin imprezza binen adam zaten Lancer in nasıl mal olduğunu bilir

Beklenmeyen bir hata oluştu. Yenile×