Yanıtlar
5 yanıtElimde Polo 6N tek kapı araç var, bunun üzerine biraz daha koyup 350 370 bantlarına hangi araç mantıklıdır? Motor ve elektriksel aksaklıklar yaşatmadan, sanayiden uzak tutabilicek? Benzin dizel plg fark etmez, km230 240bin altı, Ben Renault clio 1.5 .dci Daci sandero Seat ibiza Peugeot 208 Skoda Fabia Gibi modeller düşünüyorum. Farklıda önere bilirsiniz hangisi daha sağlamdır sizin öneriniz nedir ya da ?
O fiyat bandında saydığın araçların neredeyse tamamı km ve kondisyon olarak pek de iç açıcı bir halde olmayacak diye düşünüyorum. Sorunsuz ve ufak birşeyler kovalıyorsan 1.4 dohc getz öneririm. 6n1 keyifli kasadır eğer kroniklerini çözdüysen keyifle kullanıyor olmalısın şuanda. Civic bakabilirsin fakat tahmin edersin ki gereksiz yüksek bi piyasası var. Almera bakabilirsin. Açık konuşmak gerekirse o bantta pek de yeni model/düşük km/pertsiz ve temiz araç kalmadı.
2003 kasa 156
Selamlar Peugeot 206 tavsiye edebilirim. O paralara temiz bulabilirsiniz. Eğer daha büyük bir şey isterseniz 307 ve C4 modellerine de bakabilirsiniz. İşletim maaliyeti düşük ve parçaları bulunan araçlar seçim sizin
A noktasından B noktasına götürsün dersen; - Renault clio2/symbol(16walf öneririm) -ford fiesta 2004 mk5-6(otomatik önermem) -ford focus 1(bu fiyata düşük km olmaz ama bulursan çok iyi araç) -hundai getz -hundai accent era (taksilere dikkat et) -hunai accent 2001 -opel corsa + Not: yüksek km fordlarda LPG varsa sübap yanmışmı yanmamışmı önemli