240.000 km de alınır mı?
3008 ACTIVE 1.6 BLUEHDI 120 EAT6
3008 ACTIVE 1.6 BLUEHDI 120 EAT6
Merhaba, 2017 model 3008 1.6 Bluehdi 120 HP eat 6 otomatik vites bir araç almak üzereyim. Arabanın önden kazası yok sol iki kapı ve sağ iki kapı çamurluk boyalı sürücü ve yolcu airbag tamirli tüpleri değişmiş arabada onun dışında bişey yok sürüşü gayet iyi ve araba 240.000 km de ağır bakımları 04/2025 tarihinde yapılmış trigeri değişmiş. Sizce 970.000 TL ye alınacak bir araç mı? Alıp satmayacağım uzun süre binmeyi düşünüyorum.
Km nin önemi olmadığını düşünüyorum bakımlı olan her araç alınır lakin airbag tamirli olması ileride satarken de size sıkıntı çıkaracak söyleyim dedim
@emreozzeybek Uzun süre satmayı düşünmüyorum yani en kötü evin ikinci arabası olur sadece alıp almamakta tereddüt yaşıyorum çünkü fiyatı uygun geldi kaçırmakta istemiyorum ama arabalar hakkında çok bilgim yok bu araç bu paraya iyi gibi geliyor bana
Kilit cümle, arabalar hakkında çok bilgim yok demişsiniz. Pejo arabadan anlamayan adamı ne yapar biliyor musunuz ? Hem km yüksek, hem airbag’lerine kadar işlemli. Evin ikinci arabası olur demişsiniz, dursun kenarda yatsın arabasıda değildir Pejo. Yattığı yerden masraf çıkarır. Yol yakınken dönün o işten. Ucuz etin yahnisi yavan olur atasözünü yaşayarak tecrübe edersiniz. Bu arabayı alacak olan sanayinin arabacılığın feleğinden geçmiş nerede ne yapacağını bilen biri olması lazım. Üzer sizi. Net.
hiç bulaşmayın. o paraya bi alt kasa city falan alın. arabadan anlamıyorum dediğiniz anda direk asya araçlarına yönelmelisiniz. swift, city, jazz gibi uzmeyecek sorun çıkartmayacak araçları öneririm. sağlam bir ekspertiz sonrası gönül rahatlığıyla uzun süre binersiniz
Ustam ben olsam alırım sonuç olarak ona göre fiyatı var aracın.5 sene binerim yine aldığım fiyata versem bindiğim kar kalır bana
Kesinlikle bulasmayin. 970k gibi bir fiyata alınacak çok çok daha iyi araçlar var emin olun. Heleki arabalarla aranız çok iyi değilse kesinlikle sorunsuzluğu ile bilinen markalara yönelmenizi öneririm
Yaklaşık 1M para... Daha temiz bir araç almanı öneririm kanka