Yanıtlar
6 yanıtPeugeot 408 Kullanıcı yorumu merak ediyorum
Yılına göre alınabilir 2025 düşünüyorsanız olabilir hacmine göre turbo çok iş yapıyor ama 2021-22 civarı ise yağlı kayış muhabbeti ver 50 binde kayış değiştirmeniz gerekir ve maliyetleri yüksektir
Motor işine çok takılma doğru bakımı yaptığın doğru yağı kullandığın sürece sıkıntı olmuyor araç zaten gayet konforlu ve yakışıklı çok performans beklemiyorsan alınabilir
İstanbul ÜMRANİYE CAN otomotivde Test sürüşü sonrası vazgeçtiğim araç. Görünüm olarak ve özellik olarak cazip gelmişti fakat sürerken içeri gelen motorun çığlık atma sesi ve hayal kırıklığı performası sonrası vazgeçmiştim.
Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, çevremde kullananlar çok memnun. 1-2 ay içerisinde 308’den geçiş yapacağım ben de 408’e. Bütçe elveriyorsa kesinlikle GT donanım tercih edin.
Yaklaşık 1 sene kullandım, söylenilenlerin aksine hiçbir problem yaşamadım, sadece İstanbul şehir içi park problem yaratabiliyordu, onun dışında keyifle kullandım diyebilirim. Yüksek performans beklentiniz yoksa bakımını da düzenli yaptırırsanız gayet konforlu bir şekilde kullanırsınız.