Foruma dön
Modifiye5 yanıt

BMW (f30) 320D 184 bg Modifikasyon Önerileri / Deneyim Paylaşımı

BMW320d (184 HP)320d (184 HP)

Yanıtlar

5 yanıt
Konu Sahibi

Selamlar, aracım BMW 320D 184 bg. Daha önce hep benzinli araçlarda motor içi modifikasyonlar yaptım ama dizel bir araçta ilk kez bu tür dokunuşları deneyeceğim. Piyasada bu motora yazılım yapan çok firma var; amacım performansı artırmak ama motoru sağlıklı tutmak. Türkiye’de çok tercih edilen ve önü açık bir motor; daha önce bu motora dokunan veya deneyimi olan varsa bilgilerini paylaşırsa hem bana hem de başkalarına rehber olur. Deneyimlerinizi ve nelere dikkat etmem konusunda önerilerinizi duymak isterim. PLANLADIĞIM DEĞİŞİKLER -YAZILIM -DOWNPİPE - HAVA FİLTRESİ KENDİ ARACIMLA İLGİLİ BİLGİLER (197.000KM BORUSAN BAKIMLI İLK SAHİBİNDEN ALINDI 155.000KM DE ZİNCİR DEĞİŞİMİ YAPILMIŞ)

bende aynı durumdayım ama malum sebeplerden arabaya dokunmaya korkar olduk yazılım dp yapsam mı diyorum downpipe yapınca dumanı minimum yapsan bile ses olacak düz boru dizel sesi bu sesi ne kadar keserim bilemiyorum hatayda polis durumlarını bilmiyorum ama istanbul sıkı biraz

Selamlar ben de 220d n47 kullanıcısıyım, öneri olarak xhp şanzıman yazılımı öncelikle kesin öneririm kendi özelleştirebilmeniz keyfi çok artırıyor ayrıca motor yazılımı ve 10.9 lt intercooler da yaz ayları için gerekli olabiliyor iat düşürmek adına ben bir de LSD taktım asıl hızlandırmak yerine lsd şanzıman yazılımı sonrası baya tatmin ediyor bence

Beklenmeyen bir hata oluştu. Yenile×