Yanıtlar
4 yanıtYeni aldığım aracımda 130 lu hızlarda az miktarda 150 ve üzerinde rahatsız eden balans sorunum var. 3 farklı balans cihazında her seferinde sorun tamamen çözülmemekle beraber farklı sonuçlar verdi. Az miktarda yamuk olan 2 jantım düzeltildi. Akisler ve alt takım kontrol edildi sorun yok. Arka 2 lastiğim 3 yıllık conti 6 dişleri orta durumda, ön lastiklerim bir tanesi conti 6 biri conti 7 dişleri iyi durumda. Tek çözüm yeni lastik alma kaldı sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz.
Merhaba geçmiş olsun eğer direksiyonda ayarsızlık da var ise amortisör kulelerini ve takozlarınızı mutlaka kontrol edin orada bir eğrilik çatlaklık deformasyon varsa ne yaparsanız yapın düzelmez. Bir de eğer lastikleriniz özelliğini yitirmiş ise diş derinliğinin hiç bir önemi kalmaz zira lastik yapısı bozulursa sertleşir uğultu da yapabilir.
Sorunu çözebildinizmi aceba bendede aynı sorun var lastikler değişti arabanın normal balans üstünde balans defalarca yaptırdım rot ayarı keza defalarca ön arka salıncaklar diskler değişti direksiyon kutusu mili değişti hiç bi şekilde sonuç alamadım bu sorun yüzünden 50 binliram heba oldu desem yeridir
Benimde yaşadığım problem ne yaptıysam düzelmemişti lastikten dedi ustam en başından beridir 10 tane işlem yaptıktan sonra lastiği değiştim düzeldi şaka gibi ama gerçek