Foruma dön
Karşılaştırma10 yanıt

C200 vs 320i

Yanıtlar

10 yanıt

Ben 2020’de ikisi arasında kalığ c200’ü tercih etmiştim. Tercih sebebim daha şık bir görünüme ve iç tasarıma sahip olması. Çok konforlu.

C200 ile 320i arasında kalıp 320i tercih eden birisi olarak ve yıllardır mercedes tutkunu iken bmw almama sebep olan araçtır yeni 320i.W206 Kasa C200’de Trim sesi çok fazla ve malzeme kalitesi bmwnin gerisinde kalıyor artık.

Kesinlikle g20 . C200 den 2 sene önce çıkmasına rağmen hâla çok başarılı , aktarma şanzıman dinamikler çok iyi bence içide çok daha iyi . Fanatiklik değil ama gazlama seven biriyseniz c200 den çok sıkılırsınız.

Bence en önemli kriter çekiş. Şahsen arkadan itişli olması dolayısıyla 320 seçerdim ama kullanılan yere göre awd daha avantajlı olabilir. C200 arkadan iter olsaydı c200 seçerdim.

Kesinlikle c200 den çok daha keyifli bi araç g20 biraz kendimce dokunuşlar yapayım dersen daha müsait zaten yazılım vs performans konusundada önü c200 e göre çok daha açık Mercedes malesef alt segmentte kalite düşürüyor ama BMW bu konuda daha katı benim tercihim g20 den yana olurdu

W213 fl e serimiz var, o bile keyifli gelmiyorsa c zaten hüsrandır diye düşünüyorum. G nesline geçtikten sonra bmw gerçekten konfor-kalite-performans olarak audi ve mercedese fark atmaya başladı bana göre. Ben olsam düşünmeden g20’e yönelirdim. (İki adet g30 umuz oldu g20 de ona çok yakındır diye varsayımda bulunuyorum)

Beklenmeyen bir hata oluştu. Yenile×