Yanıtlar
14 yanıt400-500 arası bütçem var 21 yaşındayım biraz oynayabileceğim ve sorun çıkarmayacak bir araç arıyorum hangi araçları önerirsiniz?
Civic 1.6i DTEC ler bizim ulkede pek değeri gormemiş bir araç ama bence oynamak için denenebilir bir araç.
Sakın ama sakın aaa ucuzmuş diye ticari deneyimi yapma hayattan soğursun temiz olan bi honda olur oynama açısından eğer az modelli olsun dersen bu 308 lerin temizinden bulabilirsen bakabilirsin bence modifiye yakışan bir araç eğer başım ağrısın sorun değil arabam karizma olsun dersen kelepir bi e36 çekebilirsin :)
Japon grubu araçlara yönel pişman olmazsın
Selamlar, Suzuki Swift 1.3 4x4 Alfa Romeo 147 1.6 mk2 Bu iki aracın iyi örnekleri mutlu eder.
450.000 civarına nispeten düşük km li 1.3 90 lık bi punto alabilirsin hem ilk deneyimin olacağı için motor ve yakıt konusunda yormaz hem de fiat grubu olduğu için parçalarını her yerden kolaylıkla bulabilirsin bu sayede kalan parayla istediğin gibi tarzına uygun bi şekilde aracının tarzını değiştirebilirsin jant lastik coilover vs gibi ufak tefek değişiklikler yapmak da diğer araçlara göre daha az maliyetli olacaktır.
Corolla Hb bak benim var pişman olmazsın. Aldığın zaman muhakkak detaylı bakımlarını yaptır sonra keyifli bin
fiat puntoyu bi gör derim özellikle EVO serisi o fiyatlara daha iyi gelebilir 5 sene kullandık
Mazda 3 ve Fiat Punto öneririm. Punto yu satması daha kolay olacaktır. Ayrıca punto biraz daha genç arabası bagaj sorunun yoksa düşünebilirsin.
Dostum Mazda 323 alırsın daha da arkana bakmazsın bu bütçede başka markalara gidersen sanayiden çıkamazsın