Foruma dön
Karşılaştırma10 yanıt

2025 model araba verip 2010 model araç almak?

Yanıtlar

10 yanıt
Konu Sahibi

2025 model Leon aracım var, onu verip bu örnekteki gibi bir A4 Allroad araç alıp onu kişiselleştirip günlük kullanmak istiyorum, artı ve eksisi ne olur ? https://shbd.io/s/mDnQX8EP

Leona göre daha kaliteli bir araç olacaktır fakat 10 15 yaşında bir araç olucak. Sorun çıkarma potansiyelide yükselicek buna istinaden. A4 allroad düşünüyorsan 2.0 TDI lar daha sağlıklı diye biliyorum. 2.0 TFSI motorlarda kronik yağ yakma sorunu var.

Tabi benzinli çok daha zevkli ve önü açık. Yağ yakma sorunu yanlış bilmiyorsam segmanlardaki tasarım hatasından dolayı oluyordu. İyice araştırıp düzgün bir araç almakta fayda var.

Anladım hocam. Eskilere olabildiğince dikkat etmek lazım. S3, Formentor vz gibi araçlar daha yeni, bakımlı bir araba bulunursa oldukça zevkli olur.

Ekonomik durumunuzu ve kabiliyetinizi bilmiyorum ancak insanların sanayiden uzak durduğu, bir ufak tamir için saç baş yolduğu bu dönemde “yeni yenidir” mantığı bende ağır basıyor.

Kafam rahat olsun ömrü uzun olsun bide ortamda havam olsun diyorsan en mantıklısı 2016 AUDI A6 2.0TDI sıkıntı çıkarmaz karizmatik ve uzun ömürlü. Üzmez

Beklenmeyen bir hata oluştu. Yenile×